Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Träpärlor för smyckentillverkning.

Trä pärlor tillhör de mest populära naturliga element som används för att göra smycken. Pärlorna är inte dyra och de har stora hål, vilket gör arbetet mycket enklare, även för nybörjare. De är lämpliga för boho stil och eteriska, sommarkläder. Om idéer om miljöstil och villighet att komma tillbaka till naturen är nära dig, borde du bli intresserad av möjligheter som ges av träpärlor.

I vårt erbjudande hittar du uni-färgade pärlor i många olika färger som vit, rosa, röd, grön, lila och många andra. Vi rekommenderar även mångfärgade träpärlor . Det finns pärlor i många former: kuber, bollar, ovaler, stavar och fat. Träpärlor kan användas för att skapa vackra armband, halsband och örhängen. Denna typ av smycken kan associeras med traditionella folkdekorationer. Om du gillar folkstil och trä smycken är dessa pärlor perfekt för dig! Med träpärlor skapar du vackra naturliga dekorationer och smycken i stilen, som ligger nära dig.

--- Läs mer ---
träpärlor

Träpärlor har ett hål runt 2 mm. De är naturliga pärlor, försäljning på 20 gram eller bulkpåsar 500 gram. I vår butik har du olika former av träpärlor runt, kub, oval.

Beutiful träpärlor är i första hand en fete av färger. I denna kategori hittar vi små, medelstora och stora pärlor i många färger. Beroende på ditt humör eller dina preferenser kan du skapa strängar av pärlor i kalla eller varma färger. Du kan blanda och matcha dem när det gäller färger och former. Alla fångster är tillåtna! Du kan också utveckla unika kontraster, vilket säkert kommer att leda till din fantasi - stark fuchsia och turkos, pinks med apelsin eller dämpad beiges och browns är ett sätt att ha en intressant uppsättning eller ett enda smycke. Träpärlor för gängning är en bra idé för att spendera en eftermiddag med en vän eller hantera din fritid, samt en intressant hobby som kan bli ett verkligt företag när som helst.

Träpärlor och hängen - en uppsättning smycken för varje tillfälle

Tack vare träpärlor och hängen är det möjligt att skapa en unik uppsättning smycken, som alla kommer att vara konsekventa när det gäller färg. Hängsmycken kan fungera som en spektakulär örhängen eller det främsta, mest ödmjuka elementet i halsbandet. Allt du behöver göra är att välja pärlor och pendlar, samt köp smyckesfynd och starta ett passionerat jobb. Effekten kommer verkligen att charma alla som tittar på smycken gjorda av träpärlor. Att komma fram till enskilda kompositioner och välja pärlor är inte bara kul, men också ett sätt att fördjupa relationer med exempelvis ett barn eller en vän. Färgglada träpärlor kommer att lysa upp varje tråkig regnig eftermiddag och stimulera fantasin.

träpärlor för att göra smycken

Träpärlor används för att skapa originella handgjorda smycken med naturlig och boho stil. Örhängen, armband och halsband av träpärlor kompletterar perfekt sommaren, luftiga stileringar med romantiska flounces, vävda element eller fransar. Vi erbjuder träpärlor i båda naturfärgerna, som är idealiska för boho-styling, samt flerfärgade och färgglada pärlor som kommer att förnya och skilja vår- och sommar stiliseringar.

Förutom hela sortimentet av olika färger och nyanser erbjuder vi ett stort urval av olika former och former av trähalvprodukter för att tillverka smycken, till exempel: bollar, kuber eller ovaler, vilket gör att du kan skapa intressanta och unika armband , örhängen och halsband.

Om du vill skapa egna, intressanta och originella smycken och samtidigt fokusera på hög kvalitet och estetik av utvalda smyckesämnen, välj träpärlor som är perfekta för att skapa unika handgjorda smycken