Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

TOHO® pärlor rund - seedbeads.

Toho pärlor runda är den mest populära shaper av japan seedbeads. Det kan ha många storlekar som 11/0, 15/0, 3/0, 6/0, 8/0 och många färger och beläggningar. I vår pärlaffär vi säljer fröpärlor, kolla vårt erbjudande nu.

Toho pärlor har perfekt form, varje pärla liknar varandra. Vi säljer våra produkter i små påsar 5 gram och i grossistpåsar runt 25 gram. Dessa produkter är bra för beading.

--- Läs mer ---
TOHO® pärlor runt

Toho runda pärlor / seed beads

Toho runda pärlor, små glaspärlor, pärlor från Japan. Partihandel och grossist. Toho pärlor är populära små pärlor av glas. Du hittar bland dem den mest populära storleken på Toho pärlor 11/0 eller Toho 8/0 pärlor . Om du inte vet hur man skapar och använder dem, bjuder vi in till vår smyckeskurs. Du kommer att lära dig hur man gör ett armband på naim.

Toho pärlor till det billigaste priset

I vår butik köper du Toho pärlor till det billigaste priset, vi erbjuder dem i detaljhandel och grossistförpackningar. Läs mer om dessa pärlor, särskilt Toho 11/0. TOHO rundpärlor upptar säkert en hedersplats i samlingen av varje pärlstaventusiast och handgjorda smycken! Det är populära små pärlor av glas. En japansk upptäckt som är oöverträffad. Unikt i alla avseenden, uppskattat av smycken och kläddesigners runt om i världen. Vad är hemligheten för TOHO-pärlor?

Den som har haft möjlighet att arbeta med TOHO-pärlor vet hur exakt de gjordes. Det är runda och vanliga former, liksom stora öppningar som underlättar gängning är deras huvudsakliga tillgång. Varje pärla är nästan identisk! Tack vare de lika formerna kommer dina smycken att vara ett riktigt mästerverk! Tillverkad av högsta kvalitet material och ljus som en fjäder. Allt detta gör dem så villigt använda i tillverkningen av handgjorda smycken. De kommer att vara perfekta för att skapa pärlbroderier och flätor. Med dem kommer du att göra vackra armband, hängen och örhängen. Tack vare dem kommer du också att ändra din garderob! De är ett fantastiskt element i att dekorera kläder. Syning och gängning med TOHO-pärlor är rent nöje. Kom bort från vardagen, glöm alla problem och njut av dig helt i din passion!

I vårt erbjudande hittar du TOHO rundpärlor i alla regnbågens färger. Ett brett spektrum av färger är inte allt! Våra pärlor präglas också av fantastiska visuella effekter. Låt dig bli charmad av de skimrande miljoner reflektionerna med TOHO rundpärlor med en glödseffekt. Låt dem förföra dig med silver och guldpärlor TOHO i silverfodrad och guldfodrad. Ditt hjärta kommer också att bli stulen av en frostskenet Frostem-kollektion med en karakteristisk "frost" -effekt. Du vet inte hur man använder dem? Saknar du idéer? Leta efter inspiration i en av våra DIY-kurser med hjälp av TOHO-rundpärlor, lär dig hur du gör ett armband.

Toho pärlor storlekar

Du kommer att köpa pärlor i förpackningar om 5g och grossist 50g i fyra storlekar: 11/0 och 8/0, 6/0, 15/0. Det är bäst att ta några paket att spara! Varnas! Beading drar in som ett läkemedel, och våra pärlor försvinner i ögonkastet! Först till kvarn!