Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

TOHO® pärlor / seed beads.

Toho-pärlor är fröpärlor från Japan, som fick berömmelse över hela världen. En stor mångfald av former, färger och storlekar gör dessa japanska pärlor idealiska för att göra smycken. Vi säljer många slags Toho till ett bra pris!

För att använda dessa glaspärlor behöver du mycket precision och finess. Men om du använder din fantasi, kan Toho pärlor låta dig göra fantastiska och extraordinära armband, halsband eller örhängen. Beading (skapa smycken och andra dekorationer med små, fröpärlor) är den perfekta användningen för Toho-pärlor. Alla som ska ta upp den här hobbyen bör leta efter en bra butik med Toho pärlor eftersom dessa produkter erbjuder hög kvalitet till ett lågt pris. I vår butik kan du köpa dessa pärlor till lägsta pris. Vi säljer Toho pärlor i den mest populära storleken 11/0, men du hittar även glaspärlorna i andra storlekar. Toho pärlor är utmärkta inte bara för pärlor utan även för saltpine. Dekorationer gjorda med denna teknik är exklusiva och mycket dyra, men du kan göra dem själv till låg kostnad.

--- Läs mer ---
TOHO® pärlor

TOHO pärlor är en av de mest populära japanska pärlorna. De har perfekt form, varje pärla som liknar varandra. Färgen på pärlorna och beläggningen är också densamma på varje pärla. Det är lätt att använda dem de är mycket populära i beading. Vi säljer TOHO pärlor i små 5g väskor eller 25g väskor.

Toho pärlor de mest populära pärlorna från Japan

Toho pärlor har skapats sedan 1957 och är ständigt populära. Även om de skapas i Japan, erövrade de också europeiska marknader. Devotees av handgjorda smycken eller broderier älskar dem för sin perfekta form och vackra färger. Toho pärlor är glaspärlor, och vad som skiljer dem från andra pärlor är en mycket större diameter. Därför används de både för att skapa DIY smycken, men också för att dekorera servetter, dukar eller broderade applikationer.

Pärlor Toho 11/0

De mest populära är rundade pärlor med en diameter av 2,2 mm, dvs 11/0 toho pärlor. Tack vare galvaniseringsprocessen är de extremt resistenta mot nötning och mekanisk skada. Toho bildas dock med lika framgångsrika pärlor av olika former - triangulär med trekantiga hål, kubik med ett kvadratiskt hål, pärlor formade som en teardrop eller pärlor avlång. Förutom pärlens form kan de också skilja sig åt i mållinjen, och deras medel kan vara silver, opaliserande, förgyllda, pärla eller likformiga. Det är tack vare den rikedom av färger och former som de är ivrigt utvalda av dem som älskar original, handgjorda smycken.

Handgjorda smycken från Toho pärlor

Olika former, olika storlekar och sättet att avsluta Glas Toho-pärlor gör att de visas på fashionabla blusar, där de är färdiga med färgglada applikationer eller används för att dekorera ett enfärgat broderi. De används oftast för att tillverka smycken.

Toho pärlor för armband

De minsta pärlorna, ca 2 mm i diameter, kommer att vara användbara när du skapar armband och etniska stil halsband, där det viktigaste är antalet pärlor och deras rikedom. I sin tur kan större Toho pärlor visas snyggt på örhängen eller armband. Sedan är de gjorda av kedjor, slitstarka band eller strängar, och pärlorna själva betonas genom att lägga till specialavstånd till mönstret.

Det är också värt att kontrollera sin tävling. Vi rekommenderar japanska Miyuki pärlor och ett billigare alternativ, glaspärlor.

Hur många Toho pärlor är i 10g?

Mängden Toho-pärlor i ett förpackning om 5 gram, 10 gram eller 50 gram, beror på storleken på pärlan. Så pärlor 6/0 kommer att vara ca 150 artiklar i 10 gram, 8/0 400 stycken, 11/0 är ca 1040 Toho pärlor i ett paket om 10 gram och 15/0 är 2.600 bitar. De angivna kvantiteterna är ungefärliga och kan variera något beroende på färg och metoden för galvanisering. För att få reda på hur mycket som finns i paketet 5gram eller 50, multiplicera du bara det angivna beloppet. I vår butik ger vi ungefärlig mängd till varje pris.

TOHO pärlor är en term som är känd för nästan alla. Små glaspärlor har producerats i Japan i många år, varifrån de skickas över hela världen. Trots det faktum att det finns många företag som är involverade i produktionen av denna typ av produkter, kan ingen av dem få samma höga popularitet och gott rykte som TOHO-pärlorna. På grund av detta faktum, i många miljöer, särskilt bland människor som är inblandade i skapandet av smycken, de fått namnet på skatter från öst.

Vad är Toho pärlor gjorda av?

TOHO pärlor är tillverkade av glas i en mängd olika sorter. matt, genomskinlig eller skimrande i ljuset av olika färger - varje av ett mycket brett sortiment klarar av att matcha pärlorna som är idealiska för varje. Några av dem, särskilt gjorda av transparent glas inuti, har ett silver eller guldpläterat lager, vilket ger dem extra charm.

Former av TOHO pärlor

Den grundläggande formen är rundpärlor, som oftast används både när man skapar smycken och modedesigner, men så kallade rör är också mycket populära. Sortimentet kompletteras med sexkantiga pärlor som ger de skapade smycken ett unikt utseende. Den andra frågan är valet av rätt storlek. TOHO har 4 grundläggande storlekar - 6, 8, 11 och 15. Deras diameter är: 4 mm för storlek 6, 3 mm för storlek 8, ca. 2,2 mm för storlek 11 och 1,5 mm för storlek 15. Detta påverkar storleken på smycken som tillverkas av dem såväl som på vikten. Oftast säljs de i vikt, i förpackningar som innehåller en typ och storlek av pärlor. Vissa säljare erbjuder även så kallade blandningar, som innehåller pärlor av olika färger eller olika storlekar. Emellertid föredrar de allra flesta köpare att välja sin egen färg och storlek, vilket är anledningen till att de bestämmer sig för att köpa pärlor med samma parametrar.

Toho pärlor du kan använda på många olika sätt kan du gå med dem med halvädelstenar eller smyckesfynd , det är också trevligt att göra armband med fröpärlor och glaspärlor .