Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

tofsar / Tassel smycken gör

Tofsar är populära produkter för att göra smycken, oftast med tofsar för örhängen som liknar boho, etisk stil. Klingor smälter bra med alla slags pärlor, ämnen, vilket gör det enkelt att skapa ett halsband eller armband med ett sådant hängsmycke.

I vårt erbjudande hittar du två typer av tofsar, inklusive en med ett metalltips.

--- Läs mer ---
tofsar

tofsar till örhängen

Tassel är nu en mycket populär produkt för örhängen eller armbandet. Dessa örhängen ser väldigt ljusa och trevliga ut.

Hur man gör kvast?

I vår butik hittar du ett verktyg för att göra tofsar som hjälper dig att skapa dem.

Dekorativ tofs

Köp tofsar den billigaste, till de bästa priserna vi erbjuder dem i detaljhandel och grossistförpackningar, möjligheten till rabatter och fri frakt. De kan användas för att skapa smycken, som tofsar för armband, men också för olika typer av hantverk, som att dekorera kläder, skapa nyckelringar etc.

Örhängen tofsar

Chwosty är för närvarande mycket fashionabla tillägg till smycken, främst på grund av många kända personer som är flaunting med sådana smycken. Oftast används de för att göra snygga örhängen, eleganta halsband eller originalarmband. Tassel är halvfabrikat för smycken, som också kan användas för att förnya vår gamla handväska, tröja eller blus. Även om tofsar oftast används för att göra minimalistiska, fulla av elegansprydnader, till exempel att hänga bara en tofs på en linje eller kedja, kan du framgångsrikt skapa mer okonventionella verk och till exempel lägga till glaspärlor , halvädelstenar eller träsmycken ämnen. Efter denna kombination kommer vår dekoration, t.ex. örhängen, att ta ett mer original, extraordinärt utseende. Tatters blandar också bra i företag som en silkesnor eller en linje för smycken.

Du kan köpa dukar i ett stort antal färger, vilket ger dig ett brett utbud av möjligheter när du använder dem.