Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Preciosa® pärlor - tjeckiska pärlor

Preciosa pärlor är perfekta för ditt smycke. De är mycket slitstarka, jämn och bekväm att använda. De är också relativt billiga, så för lite kan du samla mycket pärlor, varav du kan skapa vackra örhängen, armband, halsband eller saltprydnad. Preciosa pärlor är perfekta för att skapa handgjorda smycken.

Preciosa pärlor innehåller många sorter: Candy pärlor, Chili, PIP och Preciosa rocaille pärlor. De mest populära är definitivt den senare. Små pärlor Rocaille i storlek och utseende liknar japanska pärlor Miyuki och Toho, men de är billigare än dem. Candy pärlor är i sin tur mycket större (8 mm) element som liknar utseendet på knappar, och Chilli och PIP har avlång form.

Om du just börjar ditt äventyr med smycken och du har ingen aning om hur man matchar olika färger och former av pärlor, föreslår vi klara uppsättningar av pärlor och blandningar. I varje set finns Preciosa pärlor som perfekt matchar varandra i färg. Vi säljer pärlor i stora, grossistförpackningar och mindre detaljhandelspaket.

--- Läs mer ---
Preciosa® pärlor

Preciosa rocailles pärlor, Preciosa pärlor för broderi och mer

Vet du vilka handgjorda produkter är? Världen av vackra smycken tvingar kunderna med utställningar full av dyra juveler, på grund av priser som ofta är otillgängliga för många vanliga människor. Du kan dock kontrastera produkter från professionella guldsmedare och artister med produkter som inte är tillgängliga. De som kommer att bli resultatet av en individuell känsla av skönhet och din egen obegränsade fantasi. Vår butik erbjuder halvfabrikat för att tillverka smycken, bland vilka en av de viktigaste platserna tillhör Preciosa-pärlorna. De tjeckiska Preciosa-pärlorna är små, men mångfalden i deras former kommer att uppskattas av alla smyckenstillverkare. Pärlor är ett tacksamt material för dem, eftersom de utgör grunden för att göra spektakulära halsband, armband eller ringar. Ett armband av Preciosa pärlor kan dekorera handleden av ett glatt barn, men det kommer säkert att vädja till vuxna. Dessa mest kända tjeckiska pärlor präglas av hög hållbarhet, högkvalitativt utförande och bekvämlighet i bruk. En viktig fördel är också deras låga pris. Allt detta gör dem till en mycket populär mellanliggande. Bland pärlorna i detta märke har vi bland annat pärlor Candy, Chili, PIP och pärlor "Preciosa" rocaille.

Tjeckiska Preciosa pärlor

Glaspärlor, med olika grader av genomskinlighet, liksom i alla tillgängliga färger, kan vara en värdefull dekoration när vi kombinerar dem med en sträng, en rem eller en kedja. Halvfabrikat för smycken ger oändliga möjligheter att skapa smycken för dig själv eller för en gåva till en älskad. Du kan hitta de billigaste pärlorna, så tveka inte och försök din hand att skapa egna konstverk. En genial DIY kommer att ge dig större tillfredsställelse än en färdig dekoration som köpts i en butik. Beaded armband kan tillverkas med hjälp av din egen idé eller utseendet på antika juveler på kända konstverk. Kombinera glaspärlor med silverämnen för att uppnå ditt konstnärliga mål.

Ha kul med Preciosa-pärlor med hörsnäckor och länkar. Det finns stift, klämbollar och många halvfabrikat för smycken - perfekta tillbehör till handgjorda smycken. Tack vare det kan varje kvinna inte bara känna sig vacker, men också intelligent och kreativ. Måste vi bli av med det vanliga materialet från vilket pärlorna är gjorda? Tja, nej. I forntida Egypten, utan komplex, kombinerades ädelmetaller och dyra stenar med glas och jämn keramikboll i smycken. Råmaterialet var mindre än kvalitet och estetik av utförande. Är det inte här en bra inspiration?

Var kan man köpa Preciosa pärlor? Partihandel och detaljhandel

Du kan köpa Preciosa pärlor i vår butik i detaljhandel och grossistförpackningar, inklusive 20g, 50g eller 250g förpackningar. Vänligen kolla vår pärlbutik .