Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Tjeckiska glaspärlor - Preciosa, SuperDuo, Brandpolerad, fasetterad

Köpa tjeckiska pärlor är ett utmärkt val för alla som gillar pärlor i många färger och storlekar men vill inte spendera mycket pengar på hobby. Tjeckiska pärlor är kända för sin höga kvalitet och priset är mycket lägre än priset på produkter gjorda av japanska märken som Miyuki och Toho. Till skillnad från dessa japanska produkter finns tjeckiska glaspärlor tillgängliga i både små och större storlekar.

Tjeckiska pärlor produceras av många företag, men några av dem är mer populära än de andra. Dessa är pärlor av Preciosa och Matubo. De senare är indelade i några få sorter. Den mest populära typen som heter Matubo Super Duo sticker ut från de andra tack vare närvaron av två hål. Det finns också några andra märken som är uppmärksamma även om de inte är kända ännu, åtminstone på grund av otypiska former som Ufo-pärlor i form av flygande tallrikar. Tjeckiska glaspärlor betyder mångfald av färger, former och intressanta visuella effekter. I vår butik hittar du pärlor med pärlemorösa effekter, transparenta och pärlor i neonfärger. I vårt erbjudande kan alla hitta något för dem.

--- Läs mer ---
Tjeckiska pärlor

I vår pärlbutik erbjuder vi tjeckiska glaspärlor i detaljhandelspriser och grossistpriser i bulkpåsar. Vi säljer många olika former, färger. Mest populära är tjeckiska pärlor fasetterade kallas brandpolerad , SuperDuo eller Preciosa . Preciosa Candy och Preciosa fröpärlor är mest eftersökta av konstnären. Du kan göra vackra smycken från dem, speciellt med två hålpärlor kan du skapa armband, halsband eller örhänge. Det är bra att tjeckiska glaspärlor används med Toho pärlor och sedan med smyckesfynd som örhängen, ändarna, huvudpinnarna eller hoppa ringarna.

Tjeckiska pärlor - roligt med former

Tjeckiska pärlor används ofta i pärlor. Med smycken och färgglada pärlor med två hål kan du göra plana smycken som halsband eller armband i vackra geometriska mönster.

Preciosa pärlor , SuperDuo pärlor - snygga smycken varje dag

Tjeckiska pärlor hjälper till att uppnå en spektakulär effekt. Fyll bara på tårtformade pärlor, till exempel i rizo pärlor. De finns i många vackra färger. Nyckelhålet för att passera linjen eller tunn tråd genom den ligger i den smalare delen av vulsten. Tack vare detta kan du skapa ett halsband som påminner om en vattenkaskad. Tillverkad av flera nyanser av pärlor i en blå färg kommer att likna ett grovt hav. Tjeckiska teardrop-formade pärlor gör det också möjligt att göra örhängen som liknar några korallrevorganismer - spikade snygga bollar som örhängen eller halsbandet kommer säkert att locka uppmärksamhet. I sin tur får runda pärlor med ett pärlhjul med ett ganska stort hål i mitten låta dig tråda på smyckenbandet. Tilläggen till upprorisk rockstilisering, stark och uttrycksfull, kommer att skapas från vackra tjeckiska pärlor. De kommer att ge glädje åt den här kvinnan som tycker om att betona sin unika stil på olika sätt, och smycken är ett viktigt element i daglig stylisering för henne.

Tjeckiska glaspärlor

Glaspärlor är en kombination av kvalitet och bra pris. Således innehåller de två egenskaper som är mest eftertraktade av konsumenterna. Deras största fördel är att de finns i många olika storlekar. Tack vare detta kan vi skapa unika armband av pärlor. Pärlor har intressanta effekter, såsom pärlglans. Visst kommer alla att hitta något för sig själva. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av pärlor i många färger och former. Om du någonsin varit i kontakt med halvfabrikat för smycken vet du hur viktigt det är att välja dem rätt. Finns i fashionabla neon nyanser är bra för örondekorationer. De ursprungliga örhängen som skapas av oss kommer utan tvivel att vara föremål för beundran bland vänner. Vi kan inte hitta sådana unika hantverk i den lokala butiken. Den handgjorda handgjorda är mycket uppskattad i den moderna världen och tack vare det kan vi också utveckla affärer, vilket är en extra inkomstform.