Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Swarovski kristaller & pärlor och pedanter

Swarovski är varumärket allmänt känt i världens showverksamhet. Swarovski kristaller kan ofta ses på klänningar av stjärnor på de röda mattorna, men dessa kristaller är inte reserverade endast för rika människor. De är också ganska vanliga på bröllopsklänningar som valts av brudar från medelklassen. De flesta förenar emellertid Swarovski Elements främst med smycken.

Swarovski smycken tillverkas inte av professionella sølvsmeder. Idag är Swarovski-element mycket populär bland människor som handlar med handgjorda smycken. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av Swarovski-produkter så att du kan göra något extra. I vår butik hittar du Swarovski kristaller, Swarovski pärlor och färdiga hängen från varumärket. Alla är tillgängliga i många storlekar från de minsta pärlorna som mäter 4 mm till de största hängsmycken som mäter 22 mm. Du kan också välja mellan många färger (från vita till burgunder) och former (kuber, runda och jämn fjärilar). Swarovski Elements är idealiska för att skapa eleganta örhängen, halsband och armband.

--- Läs mer ---
SWAROVSKI pärlor

Swarovski kristaller är mycket populära pärlor gjorda i Österrike. Pärlor och kristaller för smyckentillverkning är mycket populära. Du kan göra armband, halsband eller örhänge med Swarovski pärlor . Swarovski kristall pärlor vi säljer i grossist och detaljhandel påsar. Swarovski färg och glans är en av de vackraste i världen.

Swarovski Elements - Swarovski kristaller

Swarovski kristaller är polerade pärlor kända i världen av smycken. Tack vare en väl utvecklad metod för mekanisk skärning av kristaller imponerar varje element i Swarovski Crystal med en fantastisk sken och klarhet i skärning. Swarovski kristaller blev snabbt kända och började dyka upp i stjärnorna.

Idag finns Swarovski-kristaller tillgängliga för alla. I vårt erbjudande hittar du Swarovski pärlor och Swarovski pärlor i många färger, storlekar och former. Även en person utan erfarenhet kan enkelt göra vackra örhängen, halsband och armband från dessa element. I vår butik hittar du också färdiga Swarovski pendlar som hjärtan, tårar eller päronformad. Precis som pärlor och pärlor, är hängen tillgängliga i olika färger och vackra specialeffekter.

Swarovski Elements kristaller är det bästa valet för personer som gillar eleganta smycken, idealiska inte bara för vardagen utan också för speciella tillfällen. Smycken från Swarovski kristaller kommer att göra dig att blända alla! Som auktoriserad säljare av Swarovski Elements garanterar vi högsta kvalitet, brett utbud och bra priser.

SWAROVSKI ELEMENTS produkter

Produktlinjen innehåller olika typer av Swarovski-kristaller. De mest populära artiklarna inkluderar säkert Swarovski pärlor. De används bland annat i utformningen av ursprungliga örhängen och halsband. I vårt erbjudande hittar du över hundra sorter av pärlor från denna linje. Allt i olika färger, storlekar och former.

Swarovski pärlor

Swarovski pärlorna är perfekta imitationer av äkta pärlor. De är gjorda av högkvalitativ kristallkärna, har utmärkt rund form och unik beläggning. Dessa funktioner gör dem till idealiska tillbehör för design av unika halsband, broscher eller armband. I vår butik hittar du Swarovski pärlor i alla färger och storlekar.

Swarovski hängen till halsband och armband.

Vid utformning av okonventionella hängen och vackra handgjorda halsband är Swarovski hängen från vårt erbjudande det bästa valet. Perfekt raffinerad design och en mängd unika former och storlekar är huvuddragen i produkterna i denna grupp. Det är en riktig måste för alla kreativa smyckedesigners och entusiaster.

Swarovski kristaller är också en mycket bra presentidé för smyckenälskare och för alla som hobby och professionellt arbetar med att designa och göra handgjorda smycken.

Om Swarovski

Swarovski-företaget grundades 1895 av Daniel Swarovski från Österrike. I slutet av 1800-talet, då bearbetningen av kristallglas fortfarande gjordes för hand, konstruerade han och byggde en maskin för skärning och slipning av kristallglas, vilket låg grunden för tillverkningen av moderna smyckenillbehör. 1956 skapade Swarovski i samarbete med modedesigner Christian Dior "Aurora Borealis", eller kristaller med en särskild visuell effekt. År 1977 skapades den första smyckesamlingen under varumärket Swarovski.

På detta sätt har ett litet företag med plats i Swarovski, som är baserat i Wattens, Österrike, utvecklats snabbt och är känt över hela världen, vilket fram till idag är inblandat i tillverkning av kristallglas och smycketillbehör.

Vi uppmanar dig att kolla även japanska Toho pärlor eller Miyuki-pärlor, glaspärlor och om vi letar efter billigare kristaller, bjuder vi på CrystaLine-kristaller .