Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

strängmaterial för smyckentillverkning

Stringmaterial : Snoddar, tråd, trådband - dessa till synes blygsamma halvfabrikat för smycken, med lite fantasi, kan förvandlas till oerhört eleganta och unika smycken. Köp dem till lägsta priser.

--- Läs mer ---

Stringmaterial: Snören, strängar, trådar, tråd för att tillverka smycken

Med din kreativitet kommer du säkert att skapa fantastiska smycken som inte gör att du känner och passar varje tillfälle. Silk strängar är perfekta som halvfabrikat för handgjorda smycken, till exempel som bas för halsband eller armband. Ribbor och tråd, som oftast används för framställning av halsband och armband, till exempel till exempel glaspärlor, halvfabrikat av sten eller trä. Ett bra tillägg är också känt bitar. Band är också ett element där du kan framkalla något unikt och härligt. Band och silkord kan också användas som dekorationer för kläder, väskor, skor och bälten. Användningen av dessa element är en fråga om vår fantasi och kreativitet. Alla dessa halvfabrikat kan köpas i olika längder, storlekar och diametrar, vilket ger ett riktigt brett fält till alla handgjorda smycken maniacs.