Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Smycken tråd-elastisk tråd, ståltråd, kooperativ, aluminiumtråd

Ledningar och ståltråd, elastisk tråd - smyckesbas. Smycken är inte bara vackra pärlor , pendlar eller färgstarkt glas. Det är också smycken trådar och smycken länkar, som är en oumbärlig bas och låter dig skapa alla typer av armband, halsband eller örhängen. Innan du börjar designarbetet är det värt att utrusta dig med en uppsättning kablar och ledningar. De är slitstarka element, väl skyddande pärlor, och dessutom gör ett stort urval av färger att arbeta med dessa element ett nöje, och möjligheten att skapa nya och unika smyckenmodeller kommer att ge stor glädje åt varje person. Ledningar och kablar kan modelleras mycket enkelt, men de fungerar också bra som styva länkar. Det är därför de kan tjäna som en bas för långa örhängen eller runda halsband. Kablarna och ledningarna är lindade med slitstarka och bekväma plastspolar. Tack vare detta är det enkelt att hålla ordning bland dem - de kommer inte att vara förvirrade eller självutvecklade, och i en kista med baser och prefabricerade element kommer allt alltid att se klart ut.

--- Läs mer ---
smyckeswire, pärltrådar, nylontrådar

Smycken och elastisk tråd, ståltråd, spolar - en mängd applikationer

Stål smycken länkar är ett bra material som du kan skapa vackra örhängen. Hur är det här smycken gjorda? Bara några stycken av sladden (av olika längder) kopplas ihop med varandra och sedan tråden valda pärlor. De kan vara pärlor eller extremt iögonfallande millefiori pärlor. Pärlorna ska fästas på botten innan de faller ut. På detta sätt, uppkomsten av vackra, iögonfallande smycken. Kopparledningar för smycken gör det möjligt att göra halsband i form av hoops, det vill säga de som är tunna, men styva och visar pendlarna eller pärlorna som placeras på dem mycket bra. Bara mät den rätta längden på ledningen och låt fantasin springa vild. På ett sådant halsband kommer både individuella pendlar (t.ex. ädelstenar, metallpärlor etc.) att se bra ut, liksom pärlor formade i en form som påminner om en vacker klump druvor. Silver- och guldtrådar är särskilt lämpade för detta, eftersom dessa färger lättast matchas med andra element, t.ex. pärlor.

Elastiska armband och färgglada hängsmycken till telefoner

Telefonens hängsmycke är fortfarande ett trendigt tillbehör som även kan användas som nyckelring. Allt du behöver är en smycken tråd, en sträng i vilken färg som helst och några pärlor. Som ett resultat kommer ett vackert litet objekt att uppstå som alltid kommer att ge ett leende när man tittar på det. Ledningar är också lämpliga för att göra armband fulla av små stenar eller tyngre pärlor. Ett flexibelt rep är en bas från vilken du kan skapa ett vackert armband. Tack vare dragkedjan kan armbandet enkelt justeras till omkretsen av handleden. Dessutom tillåter länken att du enkelt kan ändra föremålet.