Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Silver / Sterling silverfynd 925 / smyckesfynd

Sterling silver utgör en betydande del av vårt erbjudande. Många som arbetar med att göra smycken använder endast sterling silverelement av högsta kvalitet (prov 925). De är tuffa och resistenta mot mekanisk skada. Silversmycken är kända för sin eleganta och glansiga effekt, det är därför sterling silverfynd är mycket populära hos våra kunder.

Vi erbjuder öronledningar i många olika former och olika klämmor, silvertråd och stift samt små element för fästning, som splittringar eller krymppärlor. I vår pärlbutik hittar du också små kedjor, kulkedjor, ändar, spacers, ormkedjor som ofta används för att göra bra halsband.

Om du ska förbereda långa örhängen rekommenderar vi tunna "ormar", som är lätta att kombinera med vissa öronledningar. Om du vill berika dina smycken med några extra färdiga dekorativa element kan du bestämma dig för att köpa silversmycken. Smycken är stycken av högsta seghet och kvalitet. Smycken som tillverkas av dem kommer att överleva i många år och njuta av sin ägare under lång tid.

--- Läs mer ---
silver 925

Sterling silverfynd är bra produkter för att göra smycken. De är mycket eleganta och glänsande, du kan använda den med de flesta exklusiva pärlor som Swarovski-kristall eller Toho-pärlor. I vår pärlbutik kan du köpa många typer av smyckesfynd med riktigt bra och billigaste priser.

Sterling silver 925

Silverkomponenter - för dem som bara börjar äventyret med handgjorda smycken, är dessa ord inte helt kopplade till någonting. Resultat är dock inget annat än halvfabrikat, det vill säga element som används för att gänga, fästa, hänga eller ansluta enskilda delar av halsband, örhängen eller armband. Nedan presenterar jag kortfattat vad som är silveröratrådar, ledningar, tips, fällor, federering, karabinrar och andra.

Ett brett utbud av silverdekorationer

En rad produkter i silver är ett utmärkt val, tack vare vilken du kan skapa vackra tillbehör. Silver earwires är ett extremt användbart ämne, eftersom de är extremt flexibla samtidigt som de behåller sin unika form. De används huvudsakligen som ett element när man skapar handgjorda örhängen. Tack vare det stora utbudet av former kommer de att passa mönster av alla stilar. I sin tur används silverpinnar för att skapa pendlar, pendlar, men även örhängen. De är idealiska för att applicera pärlor, stenar eller andra element. Fästelement för halsband eller armband finns även i butiken. Beroende på typ kommer de att passa många typer av kedjor.

Silverfynd - liten och funktionell för smyckentillverkning

Enkel, lockig, lång eller kort - i varje nummer kommer enkla rör att skapa unika smycken. Här hittar du dem i olika storlekar, vilket skapar ett stort utbud av möjligheter och låter dig skapa en unik smyckeskrin. Ledningar är också ett oumbärligt element för att skapa örhängen, armband eller halsband. En annan typ av halvfabrikat är klipp - ett utmärkt alternativ för personer som inte kan vända öronen. Dessa silverelement kan användas som ett unikt tillskott, eftersom de tar många former och ger oändligt val till designers. Spacers och overlays är också silver halvfabrikat för smycken som har en prydnadsfunktion.

Sterling silver 925 - Lyx i tillägg som ger karaktär

Absolut lyxiga smycken dekorationer inkluderar silver taggar. Dessa silverhalvfabrikat används för att hänga i halsband, armband och örhängen, och tack vare det extremt stora utbudet av olika storlekar och former kommer alla utan tvekan att hitta något som passar dem. Alla silverhalvfabrikat är perfekta för att skapa unika dekorationer som gör att du kan uttrycka din personlighet och din egen individuella stil.