Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Syntetiska pärlor - plastpärlor

Om du behöver billiga pärlor i bulkpåsar är du i rätt pärlbutik. Vi erbjuder syntetiska pärlor , plastpärlor och mycket mer för smyckentillverkning. Du kan gå med dem med smyckesfynd och göra vackra men billiga armband eller halsband.

--- Läs mer ---

Plastpärlor, pärlor av akrylpärlor - en fantastisk färgrik värld.

Syntetiska koraller av fimo material präglas primärt av blommönster. Vårt erbjudande inkluderar fimo pärlor i form av bollar eller platta modeller som är bra för att skapa armband. Fimo pärlor kommer att användas för att göra etniska, energiska smycken, fulla av positiva känslor. Pärlor av denna typ skiljer sig från varandra, eftersom massan är ordnad annorlunda. Detta är dock en obestridlig fördel, eftersom smycken från dessa pärlor kommer att vara unika. Plastpärlor belagda med vener av guldfärg gör det möjligt att göra en elegant kvällssats med smycken. Hartspärlor i röd färg, till exempel i form av bollar, kommer att framkalla ett halsband som påminner om barns spel med rowanberry, som i konstlektionerna en gång gjorde pärlor och armband.

Syntetiska pärlor Färgglada gnistrar för varje tid på dagen

Shamballa pärlor är vackra prydnadsföremål, vars ojämna dekorativa yta briljant bryter ljus. Du kan skapa en uttrycksfull och full av unik charm med en super feminin smycken för kvällen ut. Syntetiska pärlor ersätter framgångsrika äkta pärlor och kommer att presenteras vackert i kombination med eleganta vardagliga outfits. Plastkärlpärlor är bra pärlor för att göra örhängen. Tack vare det stora antalet färger kan färger kombineras med varandra på grund av kontrast, vilket ger en frodig modell av smycken, perfekt för en semesterresa. Färgglada pärlor ihop med plastmassa är något för fans av "boho" -stilen. De kommer perfekt harmonisera med luftiga klänningar. Plastpärlor i silver (stjärnor, sländor, fjärilar, hjärtan) kan användas vid tillverkning av ett armband som består av många element, såsom modulära pärlor.

Olika färger och former - Plastpärlor skapar obegränsade möjligheter att skapa smycken, lämpliga både för speciella tillfällen och varje dag. Tillverkad av plastpärlor av olika former, från bollar, genom tårar, till plana och oregelbundna element, som silverimitationstoppar, de ser bra ut i form av halsband, armband och örhängen.

Deras oöverträffade ljushet gör att du kan skapa smycken som består av flera lager av pärlor, som långa halsband, flätat flera gånger. Plastpärlor finns i ett extremt brett utbud av former och färger. Fimo pärlor med blommotiv, som finns i rund eller platt form, presenteras unikt. Hartsperler i en nyans röd, perfekt efterlikna rowan, så att du kan skapa etniska smycken. Shamballa pärlor, med ojämn dekorativ yta idealiskt närvarande i exklusiva smycken, vilket skapar en unik kvällsstil.

Plastpärlor av olika former, i ett mycket stort utbud av färger, är grunden till handgjorda smycken. Utmärkt, som en bas, som den enda del och en kontakt för smyckestillbehör produkter för att göra smycken är nödvändiga för att skapa unika, unika tillbehör.