Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Par av pärlor - Moderna smycken som tillverkar pärlor

Nacre pärlor är pärlor av pärlemor och de tillhör de mest prisade naturliga pärlorna för att göra smycken. Nacre produceras i skal av pärlössor och några andra blötdjur som odlas för sina pärlor. Sedan 1600-talet har detta ädla material använts i Europa för att göra dekorationer och prydnadsföremål. Den mest populära användningen gör dock smycken. I vårt erbjudande hittar du mycket nacre pärlor i de mest populära ljusfärgerna som vit och silver, men också några pärlor i mindre typiska färger som brun, ametystisk eller grön.

Vi rekommenderar unicoloured och mångfärgade pärlor i enkla former som fat, bollar, rektanglar och rutor samt pärlorna i fina former som klor, bönor, löv och tårar. Några av de mest populära produkterna i vår butik är färdiga nacre hängen. De tillåter att göra vackra, eleganta örhängen och halsband utan att spendera mycket tid. Vi säljer hängsmycken i form av hjul, stjärnor, månar, fisk och i andra intressanta former.

--- Läs mer ---
snäckskalspärlor

Smycken av pärlemor

Pärlemor för att göra smycken finns i form av små element i olika storlekar och former. I vår form kan du hitta både monokromatiska pärlemorelement och iögonfallande flerfärgade detaljer som fascinerar med förtrollande färgkombinationer. De monokromatiska ovalarna och de subtila tårarna med avrundad form är mycket ädla, varifrån smyckeskonst kommer att kunna skapa känsliga och otroligt feminina pärlemorcelar, örhängen eller eleganta halsband. Det rika färgområdet av de presenterade pearly nuggetsna med en naturlig oregelbunden form gör pärlorna av nacre det perfekta materialet för att skapa ädla smycken som präglas av okonventionell design och fantasi. Enfärgade sfärer, slanka och eleganta blad och klor, som kan kombineras fritt med varandra, ger designers inspiration tack vare vilka unika pärlpärlor och hängen med original charm skapas.

Flerfärgade smycken tillbehör av pärlemor

De mest populära pärlemorfärgelementen inkluderar dock iögonfallande, flerfärgade tillbehör, med fantastiska mönster av färger och mönster som framhäver den unika stilen av handgjorda smycken. De är inte bara tillgängliga som små, avlånga stenar, cirklar eller pilar, men också imponerande, relativt stora former, förtrollande med modern geometrisk enkelhet, t ex kvadrater och rektanglar. En riktig fest för ögat är iögonfallande mångfärgade spotted nuggets, liksom regnbåge och decopauge, som bland de älskare av ursprungliga smycken är en absolut träff för flera årstider. Genom att juxtaposing dem med fantasifulla målade pendlar av olika former (stjärnor, blommor eller fisk) och i kombination med våra smyckenämnen kan du skapa riktiga smyckenmästerverk.

Moder av pärlor för att göra smycken

Pärlemor är ett naturligt ädelmaterial som används för dekoration och smycken i århundraden. Möjligheterna att pärlor från nacre är gjorda för att skapa smycken är oändliga. De beror bara på din fantasi och kreativitet. Moderen av pärlpärlor kommer att göra armband, halsband eller örhängen av dem extremt eleganta och unika. Ett stort urval av färger och former av pärlor gör att du kan skapa en unik DIY smycken. Vårt erbjudande inkluderar både delikata, ljuspärlade färger samt starkare och djupare. Vi erbjuder enkelfärgade, flerfärgade pärlor och olika former och former. Vi erbjuder också pendlar av pärlemor med olika intressanta former. Tack vare dem kan du enkelt och snabbt skapa eleganta örhängen eller halsband. Skapa intressanta produkter och uppsättningar, kombinera dem med andra smyckenfyndprodukter . På vår sida hittar du mer. olika glaspärlor , plast, träpärlor, halvädelstenar och Swarovski-kristaller . Du kan köpa de billigaste pärlorna i vår butik samt nödvändiga halvfabrikat för att göra smycken.