Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Naturliga pärlor för smyckentillverkning

Vi erbjuder många naturliga pärlor . Du kan kolla vår kategori av halvädelstenar, eller här kan du köpa träpärlor, pärlemor, koraller, skal. Vi säljer i handväskor eller grossist bulkpåsar. Du har ett stort utbud av pärlor, former, färger.

Kategorin naturliga pärlor är ett rikt och varierat sortiment, där det finns element som pärlor från korall och pärlemor, träpärlor, gjorda av kokosnötskal, samt skal och naturpärlor. Dessa pärlor ger dig obegränsad förmåga att skapa unika och unika smycken med en naturlig karaktär. Olika former och färger gör att du kan skapa smycken av olika slag, som genom användandet av smyckesfynd blir hållbara smycken i flera år. Trä pärlor och kokosnöt skal pärlor är i linje med den naturliga ekologiska trenden i samband med etniska smycken. Naturliga koraller liknar snäckskal, pärlor och avlägsna och exotiska länder. Färgglada pärlor hjälper till att skapa en subtil, mycket feminin smycken.

--- Läs mer ---
pärlor av naturlig

Naturliga pärlor - ett sätt att se imponerande ut

Naturen ger mycket inspiration och uppmuntrar dig att skapa dina egna unika smycken. Tack vare naturliga pärlor kan du enkelt uppnå en ögonblicklig effekt. Varje grupp av pärlor förtjänar uppmärksamhet. Skal är unika element som gör att du kan skapa ett exotiskt armband. Spiralskal, gimlets eller avlånga skal ska fungera som pendlar eller de mest utsatta delarna av halsbandet. Små färgglada skal kan blandas för att bilda ett regnbågsarmband. Naturliga pärlor är en idé för vävda i vardaglig stylisering av etniska accenter. Plana runda pärlor och en större i form av ett blad eller hjärta är en perfekt idé för ett långt halsband, vilket kommer att se bra ut, till exempel med en ljus sommarklänning. Du kan också skapa lätta örhängen från kokosnötelement.

Pärlor och pärlor från korall - en ny klassiker

Med naturliga pärlor kan du skapa smycken som drar dig direkt från naturen. Pärlor av korall är klassiska i sig - de var en gång väldigt fashionabla, de kommer tillbaka till nåd idag. Till exempel, chili peppar i kombination med plana pärlor i form av ett mynt kommer att göra ett halsband med en något rovande karaktär. Naturliga pärlor - små, färgglada och glänsande är en idé för en uppsättning halsband plus ett armband i en disco stil. Färgerna kan kombineras fritt för att skapa en distinkt och full av smaksättning. Nuggets pärlor med oregelbundna kanter är ett perfekt material för smycken, vilket är att hålla sin naturliga, ostörda form. De kommer att passa både kvällsklänningen och outfiten från naturtyger.

Oöverträffad sort, som karakteriserar naturliga pärlor , låter dig skapa naturliga, ekologiska och etniska smycken själv. Exceptionellt fashionabla idag gör handgjorda smycken, gjorda av naturmaterial, en individuell bas och skapar en unik stil.

Naturliga pärlor, som förekommer i många dimensioner, former och färger, bestämmer konceptets stora frihet i skapandet av smycken. Handgjorda produkter av naturliga pärlor är framför allt enastående och hållbarhet. Armbandet eller hänget, som gjordes av pärlor, lockar ögat.

Naturliga pärlor finns i ett varierat urval av pärlor från:

korall ,

pärlemor ,

kokosnötter och

träpärlor ,

naturliga pärlor ,

skal.

Ett stort urval smyckestillbehör för att skapa smycken skapar obegränsade möjligheter att skapa unika dekorationer som, tack vare deras högkvalitativa, karaktäristiska handgjorda, precision och unika egenskaper, skapar stor konkurrens för massproducerade smycken. Smycken från naturliga pärlor är definitivt mer intressanta. I vår butik hittar du också halvädelstenar , de flesta är gjorda av äkta natursten.