Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

paljetter för smycken mkaning

Färgrika paljetter av bästa kvalitet. Dekorativa paljetter är en mycket omfattande kategori som består av extraordinära pärlor som kommer att hitta många användningsområden. Säckar är förknippade med element som dekorerar kläder eller tillbehör, men de kan också användas som pärlor för att skapa överraskande smycken.

Dessa paljetter är tjockare än de som sys på kläder, de karaktäriseras också av intressanta former och hög kvalité av utförande (de skärs noga). Med paljetter kan du göra känsliga smycken, liksom lite fejdiga, i disco-stil. Dessa pärlor kommer att förliva alla uppsättningar kläder och passar varje kvinna, oavsett ålder. Smycken av paljetter kommer att återspegla ljuset, tack vare vilket det kommer att lysa ansiktet på personen som bär paljetterna. Dessutom kan små örhängen vara lämpliga smycken för en flicka i skolåldern - du kan göra dem själv, använda smyckestillbehör eller be om hjälp från mamma. Sequined pärlor låter dig låta fantasin springa vild och skapa smycken full av positiv energi, fantastiska färger och fantastiska kombinationer. Vårt erbjudande omfattar bland annat laserskallar och kräm-regnbåge.

 

--- Läs mer ---

paljetter - trendiga mode smycken

Sequins och pärlor kan användas på olika sätt. I denna kategori finns det element som skapas för dig att göra vackra och iögonfallande örhängen. Sequin modeller som tårar, löv, stora cirklar, paljetter - tänder, rektanglar eller stjärnor kommer att vara idealiska för detta. Förtydligt att använda smyckenämnen, till exempel silver earwires, kan du framkalla kaskadörhängen, som består av flera element som ordnas över varandra eller suspenderas parallellt med varandra. På så sätt kan du kombinera olika färger, till exempel röd med grön eller gul med blå. Den här smycken är perfekt, till exempel för en galen natt på klubben eller ett hemparti.

paljetter- pärlor för alla tillfällen

Örhängen är inte de enda möjligheterna som paljetter ger. Vår sequin butik erbjuder element som kan utgöra grunden för ett unikt armband. Vad behövs? Slitstark sträng eller smycke i alla färger, paljetter som kan kombineras med varandra "platt" och kunskap om de grundläggande noderna. På detta sätt kommer armband att till exempel göras från cirklar eller kvadrater, rektanglar (modeller med hål på båda sidor) eller från broschyrer. Å andra sidan kan element som tänder vara en hängande länk till ett armband. Halsbandet som gjorts av dessa element kan motsvara vad gäller färger och former av paljetter med örhängen och ett armband. Dekorativa pajamas med kräm-regnbåge gör att du kan skapa smycken som kombineras vackert med sommarstyleringar. Dessa pärlor präglas av vackra färger och en blank yta. De kommer att användas för att göra feminina, söta och känsliga smycken, perfekt för en eftermiddagskaffe.