Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Örhängesdelar - Sterling silver örhänge fynd 925 / Örhängesdelar Övrigt / Örkrok

Örhängen för att göra örhängen eller glädjen att skapa smycken individuellt. Sterling silverörhängen är de mest feminina smycken, eftersom det ger glamour till den som bär dem, och ger också en subtil elegans till varje skapelse. Örhängets typ och längd beror på personens preferenser. Tack vare öronmärket kan du skapa dina egna, individuella och unika smycken som ser ut som fenomen.

Vid utförandet av sådana örhängen kommer, förutom öronledningar, även olika typer av pärlor och dekorativa stenar samt smycken. När du köper örhängsfunn och pärlor som är nödvändiga för att göra örhängen, är det värt att komma ihåg att en sådan liten sak är en perfekt idé för en mamma, mormor eller vän. Genom att skapa örhängen kan du dessutom få absolut säkerhet att varje projekt är unikt och unikt, medan arbetet med smycken i sig är jättekul för människor i alla åldrar, vilket möjliggör integration, skratt och utveckling av kreativitet. I vilket fall som helst är effekten bländande och smycken, som kännetecknas av exceptionell hållbarhet, kommer att njuta av ögonen i många år.

--- Läs mer ---

Örhängen - med en fjäder, med en boll eller helt rak

Ett brett utbud av smyckesfyndkomponenter som används för att tillverka örhängen är främst silveröratrådar. Erbjudandet inkluderar krokar som är fastsatta, det vill säga som lätt kan appliceras, till exempel en glaspärlor eller en tidigare gjord prydnad bestående av flera träpärlor kopplade till ledningar. Sådana långa örhängen är ett utmärkt tillskott till till exempel ett halsband och armband som består av element av liknande former och färger. Öronkablar med en boll eller med fjädrar är earwires med en prydnadskaraktär. Förutom pärlor spelar också estetiska element, permanent monterade i halvfabrikatets struktur, en dekorativ roll. Fisk krokar är extremt uttrycksfulla och hänger bara ett litet element på dem, till exempel ett hängande, för att få en spektakulär visuell effekt. Smala krokar ser bra ut om en stor dekorativ cirkel placeras på dem. Dessa örhängen är perfekta med en sommarstilering, bestående av en lång kjol och en lös blus eller en blommig klänning.

Sterling silver öratråd Örhängen bas och Swarovski kristaller - ett recept på unika smycken

Vår butik har också örhängen i silver för örhängen som har en speciell stift utformad för att hålla Swarovski kristaller. Sortimentet innehåller silver earwires, som kan installeras, både ganska stora kristallkulor, såväl som mindre. Bultarna förhindrar effektivt att falla ut ur kristallerna. Tack vare silver örhängen med stiftet och Swarovski-kristallerna kan du skjuta upp ett vackert, tidlöst och originalt smycke, vilket blir perfekt som ett tillägg till kvällsklänningen. Kristallerna lyser vackert, reflekterar ljuset och betonar den feminina skönheten. Örhängen med dessa pärlor är en träff och elegant gåva för varje dam.

Örhänge fynd för att göra örhängen var att köpa?

Välkommen till vår butik med halvfabrikat för att tillverka smycken efter inköp av silver earwires. Vi säljer olika typer av hörsnäckor till örhängen, inklusive hörsnäckor, enkla öronledningar och öppna hörlurar. Allt till bästa priser, med hög kvalitet. Perfekt för att göra örhängen eller reparera skadade smycken.

Vad är öronledningar? Örhängesdelar Övrigt / Örkrok

Låt oss börja med biglien - det här är det sammansatta namnet på örhängen, dvs halvfabrikat för smycken. Earwires skiljer sig på grund av materialet de är gjorda av eller typerna av deras slut. Vi skiljer silver, guld och platina krokar. Också tillgängliga är försilvrade krokar eller guldpläterade öronledningar. De mest attraktiva priserna är metallfästen i silver eller guld. Men konstnärer som skapar handgjorda smycken väljer vanligtvis silver earwires, på grund av kvalitet och överkomligt pris.

 

Typer av silver earwires för öronfyndigheter

Typerna av örhängen är olika på grund av den fästteknik som passar oss. Det är därför vi har mycket populära silver earwires öppna för längre örhängen. De skiljer sig i vinkeln att böja tråden, vilket översätter genom örat. Men de enklare kan falla ut ur örat, så vi har öppna krokar med en fjäder eller öppna hörlurar med en boll. Förutom att vara en dekoration, skyddar bollen också örhänge mot oväntat glidande öra.

Förutom de silveröppnade örontrådarna har vi också silverörlindningar stängda med en enkel, som endast skiljer sig från kroken på botten av fästet. Den stänger den konturerade ledningen och skyddar örhängen från det plötsliga glidningen. Den här typen av krok är dock konstruerad för större örhängen.

En annan typ av hörlurar är väldigt populär nyligen i engelska silverklammer. Visst har du upprepade gånger träffat ett örhänge som översätter genom örat och stänger det med ett roterande lock på baksidan, på ett litet gångjärn tills du hör en karakteristisk snap. Bigiel engelska är den mest bekväma spännen. För upphovsmännen av örhängen med Swarovski-kristaller kommer silver örhängen med stiften vara det bästa, där pärlorna eller Swarovski-pendlarna placeras.

Den mest populära formen bland örhängen är pinnar, annars känd som ett lamm. Det är en stiftlås - en silver rak sektion av materialet, som översätter genom hålet och skyddar öratets baksida med en silverplugg, så kallad. lamm med karaktäristiska kurvor på formen av ramens horn. Den stora fördelen med silverörhängen är att du kan sova i dem och inte vara rädd för att deformeras.

Förutom de ovannämnda sprickorna har vi också så kallade silver suspensioner (kedjor) - en tunn kedja slungas över örat och slutar med en dekorativ del som låser på örat. Silverbollen placerad framför hålet i hålet tjänar som en förstärkning innan kedjan från örat kommer ut.

Den sista fix som jag ska skriva om är silverklammerna som bärs av våra mormor, som nyligen har fått nytt liv från smyckesmakarna. De kan också bäras av personer som inte har genomborrade öron. Deras konstruktion består av två element: en plack och en tråd som håller på örat.