Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Miyuki® pärlor

Miyuki pärlor tillhör de mest populära fröpärlorna i världen av pärlor. Fröpärlor är de minsta glaspärlorna som används för att göra smycken. Definitivt är den mest populära Miyuki storlek 11/0. Tack vare deras storlek används Miyuki pärlor i subtila och sofistikerade armband, örhängen och halsband. Ett brett utbud av färger och färgeffekter gör att du kan skapa fina och unika dekorationer. Dessa fröpärlor kan framgångsrikt kombineras med pärlor gjorda av andra material ädelstenar, färdiga berlocker eller sterlingsilver smyckesfynd. Den enda gränsen är din fantasi!

Miyuki är det japanska varumärket, som är känt för regelbundenhet, vackra färger och högkvalitativa pärlor. Många som är intresserade av handgjorda smycken använder bara pärlor gjorda av Miyuki. Beading är en hobby som kräver precision och manuell färdighet, men ditt arbete med pärlor kan vara mycket lättare. Då måste du ha bra tillbehör. Det är därför, i vår butik, hittar du Miyuki nålar och spolar som är idealiska för Miyuki pärlor .

--- Läs mer ---
Miyuki® pärlor

Miyuki pärlor är en av de finaste japanska fröpärlorna. De är perfekta i form och färg. Alla pärlor är exakt desamma. En av de mest populära pärlorna är Miyuki Delica pärlor. Vi säljer dem i butiks- eller bulkväskor. Vårt grossistpris är bäst, kolla vår pärlbutik.

Miyuki® pärlor - Japansk perfektion

Miyuki Delica är de mest populära Miyuki pärlorna . De kännetecknas av skärning Delica, som vackert reflekterar ljuset. Dessa glaspärlor finns i hundratals färger och omslag. Delica pärlor är tillgängliga, bland annat i genomskinlig, opak, inuti färgad och många fler.

Nicy Miyuki trådar - japanska nylon trådar

Miyuki nylon trådar matchar perfekt det handgjorda arbetet med Miyuki Delica pärlor . Oavsett om du bara tränger pärlor på en tråd eller skapar komplicerade mönster på en väv, kommer de att fungera bra när du skapar handgjorda smycken.

japanska miyuki pärlor

Miyuki® pärlor som värderas av upphovsmännen av handgjorda smycken över hela världen, är delar av arbetet kända för sin högkvalitativa, exakta utförande och plattform. Miyuki® pärlor - Japanska pärlor Delica Miyuki är en samling små pärlor med en cylindrisk form, proportionell mot elementets storlek, ett stort hål.

Berömda, japanska pärlor, tillgängliga i ett extremt brett spektrum av färger, som gör att du kan skapa unikt och varierat arbete, är perfekt för att skapa armband och örhängen. Små pärlor är lämpliga för pärlor, vilket är det enklaste sättet att bestämma pärlor med en nål, virka, väv eller skiva. Deras perfekt överensstämmande former ger tillsammans intrycket av jämnhet, form och jämnhet.

Pärlor Miyuki® är en klassisk produkt för att skapa unika dekorationer som låter dig skapa individuella smycken mönster från smyckestillbehör . Köp de billigaste pärlorna och njut av möjligheten att komponera unika mönster som passar in i den perfekta formen av handgjorda smycken. Det är fantastiskt att använda Miyuki med halvädelstenar eller glaspärlor .