Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Metallpärlor och distanspärlor

Under många år har metallpärlor använts för att tillverka smycken. De är definitivt inte ljusa, men de är lätta att använda och tuffa. I vår butik hittar du ett brett utbud av metallpärlor . Vi säljer element i små och stora storlekar från 5,5 mm till 8x15 mm. Vi rekommenderar metallpärlor från tråd, dekorativa (i form av blommor, fjärilar och fisk), glansiga snöklot och färdiga charmar. Om du föredrar lättare element, kan du i vår butik hitta färgglada aluminiumpärlor i form av kuber, bollar, ovalar och tårar.

Metallelement används ofta i smycken som komponenter som skiljare och fästelement. I vår butik hittar du många metallhalvprodukter för smycken också distans . Metallpärlor är vanligtvis inte förknippade med känsliga smycken. Men de kommer att vara perfekta för punk smycken. Ett armband eller ett halsband av metallelement är kärnan i denna stil. Om du föredrar stilfull stil, kombinera metallpärlor med glas. En sådan kombination kommer säkert att övervinna monotonin.

--- Läs mer ---
metallpärlor

Metallpärlor kallas även ibland spacers , är mycket bra produkt att göra smycken med halvädelstenar eller glaspärlor. Vanligtvis sätter du en metallpärla och några stenar eller glaspärlor, du ansluter dem med strängmaterial och smyckesfynd. Vi säljer många olika former, storlekar i butiks- eller bulkväskor. Vårt pris är en av de billigaste på marknaden.

Smycken av metallpärlor - en värld full av inspiration

Metallpärlor är en omfattande produktkategori där det finns unika modeller av pärlor och hängare. Trådpärlor i form av metalltrådbollar är extremt effektiva. Oregelbundna inslagna trådar bildar pittoreska esces-floror, från vilka du kan framkalla en magisk charm och halsband och armband. En sådan uppsättning kommer perfekt att harmonisera med en svart outfit, t.ex. med en sammet klänning. I denna kategori finns också metallpärlor på pärlorna, som kan appliceras på någon pärla, t.ex. i form av en boll, för att återuppliva den lite eller ge det ett intressant utseende. Metal spacers med cubic zirconia separerar pärlorna i samma färg, vilket skapar en tilltalande prydnad i en enhetlig sträng av pärlor. Pärlor i form av snöbollar är intressanta element, varav du kan göra en delikat, mycket feminin, smycken.

Metallhängen och spacers med cubic zirconia

Pärlor från metall är en kategori som också innehåller färgglada hängen. Hängen har väldigt olika former. De inkluderar blommor, löv, djur (t.ex. delfiner, katter och fåglar), föremål (påsar, skor, Aladdins lampa) och figurer. Charms charmar ser bra ut i armband, bland annat metallpärlor, som pärlor och spacers med cubic zirconia i form av bollar eller skivor. Metallpärlor i form av pendlar blir ett mycket attraktivt element i armband, för att skapa vilket som är värt att använda våra ledningar och smyckenlänkar. Tack vare dessa pärlor kan du skapa ett "temanarmband", det vill säga bland pärlorna sätter hängsmycken med djur eller de som visar fordon eller feminina tillbehör (handväskor, stift). I kombination med känsliga pärlor

Smycken fynd och tillbehör för att göra smycken till det billigaste priset

Online-butiken erbjuder bland annat metallpärlor. De är vana vid att skapa vackra smycken som du kan göra själv. Tack vare detta kommer du att ha unika unika smycken som ser bra ut på dig, din familj, vänner och andra som bär den. Halsband, armband, ringar, örhängen och många fler kan konfronteras med pärlor som du köper i webbutiken. Den är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Du kan alltid köpa dig själv de metallpärlor som behövs för att göra något bra för dig själv och andra.

De är gjorda av metall som är resistent mot användning. Smycken av dem kan utformas för kvinnor i olika åldersgrupper. Vuxna, tonåringar, alla kommer att hitta något för sig själva. De kommer att anpassa sig till den stilering du bär på speciella tillfällen, möten med familj och vänner. De fungerar bra i många situationer.

Tveka inte och beställa metallpärlor . Du sparar värdefull tid och pengar. Du kommer inte leta efter pärlor i stationära butiker. Välj form av leverans och betalning, och kuriren tar med dig dina pärlor till den angivna adressen. För detaljer, regler, besök vår pärlbutik . Du kan gå med dem med halvädelstenar , Swarovski kristaller eller glaspärlor . Dina smycken ser mycket bättre ut när du ska använda dem.