Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Matubo® pärlor - tjeckiska glaspärlor

Matubo pärlor är kända element i världen av handgjorda smycken och pärlor. Matubo är en av de mest populära tillverkarna av glaspärlor från Tjeckien. Dess produkter är vanliga, lätta att använda och vackra.

Matubo produkter är indelade i kategorier på grund av storlek, form och ett antal hål. De mest populära Matubo pärlorna är Matubo SuperDuo . De har två hål, vilket är ganska ovanligt bland pärlor av andra företag. Att ha två hål är identifikationsmärket för detta varumärke. Det gör arbetet med pärlorna mycket lättare! De andra populära typerna av Matubo pärlor är Matubo SuperUno (med ett hål), Rulla (i cylindrisk form) och Matubo Wheel (i form av hjul). Alla är tillgängliga i vår butik. Ljusa färger som aquamarin, ljusgrön, vit eller till och med transparent är perfekta för att göra subtila smycken för daglig användning. Om du föredrar mer expressiv utseende kan du välja Matubo pärlor med specialeffekter som iris, glansbeläggning och pärlglans. För människor som vill skilja sig själva, i vår butik hittar du några pärlor i neonfärger!

--- Läs mer ---
Matubo pärlor

Matubo pärlor är mycket populära tjeckiska glaspärlor, vanligtvis med två hål som: Superduo pärlor. Vi säljer Matubo i grossist- och detaljhandelspåse. Våra priser på bulkpriser är bra, kolla vårt erbjudande i pärlbutik.

Dubbelhålpärlor - idéer för vackra smycken

Det finns många sätt att skapa unika pärlor smycken. Tvillingpärlor kännetecknas av att de är ovala, något konvexa och har två hål placerade över varandra. Detta ger många möjligheter att ordna dessa pärlor både platt och vertikalt, så att du kan uppnå oöverträffade resultat. Till exempel platta element i smycken, till exempel örhängen eller halsband. Men med denna typ av pärlor kan du också göra iögonfallande broscher med former av blommor eller djur. Fjäril, en blomma med kronblad som liknar en naturlig svartvit kattunge eller något annat motiv är en bra dekoration för en liten tjej. Broscher i denna stil fungerar bra i lös casual stil.

Superduo pärlor - briljanta armband och unika örhängen

Tack vare superduo pärlorna kan du skapa riktigt vackra och eleganta smycken. Dessa pärlor ser bra ut i rumsliga, bollformade örhängen. De kan kombineras med varandra för att få ett smycke i många färger eller på ett sådant sätt att de skapar eleganta och dämpade prydnadsföremål som matchar en seriös skapelse eller outfit för arbete. Superduo pärlor kan också användas i armband. Genom att använda dem kan du till exempel skapa en kompakt väv i en eller flera färger. Då kommer ett armband att se ut som ett metallband ur klockan. Du kan också bygga superduo med geometriska element, skilja dem från varandra med större pärlor av andra former. Även med dessa pärlor är det möjligt att skapa plana blommelement och införliva dem i det resulterande armbandet. Sådana smycken är en bra presentidé. Det är elegant, tidlöst och mycket effektivt. Armband gjorda av denna typ av pärlor kommer att behaga sin ägare i många år.