Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Läderband och strängmaterial / Läderremmar & Läderband

Läderband och materialkabel spelar en nyckelroll vid handgjorda smycken. Om du är uttråkad med traditionella silverkedjor eller kedjor gjorda av andra traditionella material kanske det är dags att du köpte läderband. Lädersträng är bra för att skapa intressanta dekorationer och smycken. De brukar användas för att göra armband. Om du vill förbereda ett nytt fina armband så snabbt som möjligt, räcker det med att kombinera en del av ett tunt smyckenband med en färgstark charm. Föredrar du dig mer sofistikerad design? Använd några strängar i olika färger!

I vårt erbjudande hittar du många typer av läderband och materialsträngar. Vi säljer remmar av kohid och konstläder, materialremmar och flätade remmar. I vår butik finns det slät sladd, platt sladd och element från materialets ormhudseffekt. Våra smyckenprodukter finns i många färger och storlekar från mycket tunna (perfekt för fina halsband och subtila örhängen) till de som mäter 14mm.

--- Läs mer ---
läderremmar & läderband

I vår pärlbutik erbjuder vi läderband för att skapa armband, halsband. Vi säljer i handväskor eller i bulk med grossistpriser. Vi har många olika färger, storlekar. Lädersträng är väldigt populärt. Vanligtvis behöver du köpa några smyckesfynd speciellt några ändar för att skapa stängning för armband eller halsband.

Läderband - Armband med pendlar och halsband

Smyckenremmen i form av en sträng ger oändliga möjligheter att skapa unika smycken. Ett exempel kan vara armband. Bara några olika remsor dekorerar med känsliga, små hängen och fäster hela med silverfärger i form av en bred lutning. Armbandet, även om det är fullt av små saker, kommer att ge intrycket av "kaos under kontroll". Turkiska armband är dock inte allt eftersom halsbandet med band också ser väldigt fint ut. Två eller tre band är tillräckligt för att skapa en blygsam men extremt sofistikerad dekoration. Du bör lägga på tänger, till exempel några träpärlor eller naturpärlor och vi har en färdig design av ett halsband eller armband av naturmaterial. Du måste fixa dem så att de inte ändrar sin position. Det räcker för 3-4 pärlor för ett band. Som ett resultat blir det erhållna halsbandet ett tillägg, både på klänningen och den vita blusen. Delikat pärlor, pärlor och hängen kommer också att fungera vid ett flätat bandband. Smycken smycken kan utgöra basen av ett halsband. Denna typ av dekoration ska placeras nära nacken för att visa till exempel en polerad dekorativ sten i form av ett hängande.

Örhängen med läderband och tjocka armband

Armband är en kategori där platta lädersträngar är placerade. Du kan göra ett armband som är ca 10 cm bred, placera en pärla eller hängsmycke på varje sträng och hela sitter ihop med ett brett spänne. Plana smyckenband är perfekta för att göra långa örhängen. Bara nära toppen, stäng några strängar av samma längd (de kan vara i samma färger eller olika) med ett speciellt smyckenämne för örhängen att få örhängen i etno-stilen. De passar bra med sommarkläder med läderelement.