Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Porslinpärlor och keramiska pärlor

Porslinpärlor är gjorda av vit keramisk massa, vilket är det ädlaste keramiska materialet. Därför används fraser "fraser" "porslinskulor" och "keramiska pärlor". Även om porslin brukar kallas materialet för elegant bordsduk, används det också för att skapa smycken. Porslinpärlor tillhör de mest diversifierade elementen bland smycken.

De produceras i många färger såväl som i många former. I vårt erbjudande hittar du blanka pärlor i form av bollar, torg, tegelstenar men också i form av tårar och blommor. Vi rekommenderar porslinpärlor i former av figurer som änglar, nyckelpigor, katter och fjärilar. Om du ska göra några smycken till en liten flicka, hittar du säkert något intressant på figurens webbsida. Ett armband från nyckelpigor eller delfiner kommer att ge henne mycket glädje! På grund av intressant och unik design, kommer porslin pärlor att hjälpa dig att skilja dig själv och skapa smycken, oförmögen att hitta i någon affär!

--- Läs mer ---
keramik pärlor

Vår pärla butik erbjuder ett stort utbud av porslin och keramiska pärlor . Vi säljer i bulkväskor med grossistpriser, men vi säljer även till hobbyist i mindre detaljhandelspåse. Du kan välja mottled porslin pärlor , eller mer traditionell vit keramik . Allt beror på vilken typ av smycken du gör.

Porslinpärlor / keramik pärlor - unika former och färger

Porslinspärlor är ett brett sortiment av produkter för självgjorda smycken, där du kan hitta många intressanta former som porslinfigurer. Bland dem är till exempel fågelformade pärlor (ugglor, tukaner), färgglada fiskar och kattungar, grisar, fjärilar, grodor och nyckelpigor samt skonformade pärlor. Detta är dock inte allt. Denna kategori innehåller också pärlor som visar en ö med en fläck, ett kort kort eller grönsaker. Paletten av porslinspärlor kompletteras av modeller med traditionella former (kuber, bollar), plana pärlor, tårar, porslinpärlor, fat, tegel eller smet. Du kan välja mellan många attraktiva färger som kan blandas och halvfabrikat - tack vare dem kan du enkelt lägga pärlor, till exempel på en tråd och nära med en hållbar lås.

Färgglada armband och känsliga örhängen

Porslinpärlor är en inspirationsgruva och bra idéer. Ett stort antal mönster och färger i porslinpärlor gör att du kan skapa ett mycket sofistikerat och ovanligt smycke. För sommarstylering kan du skapa ett vackert armband med pärlor i form av tukaner och obebodda öar. Ett sådant armband passar till exempel i en luftig klänning. Med pärlor kan du göra en hel uppsättning av smycken, konsekvent i form av färger eller färger. Delikat örhängen i porslin, t ex i form av en teardrop eller små bollar, kommer att harmonisera perfekt med ett halsband av bollar av samma färg. För detta armband och en tidlös uppsättning för olika tillfällen är klar. Färgerna av pärlor kan blandas, vilket ger unika kombinationer. Du kan skapa en sträng koraller som matchar en vald klänning eller blus. Allt du behöver göra är att matcha matchande länkar och smycken trådar som också finns i vårt erbjudande. Möjligheten ges också endast för pärlor avsedda för den individuella skapandet av smycken.

Porslinpärlor

Porslinspärlor är underbara små underverk som kan förvandlas till små, skimrande konstverk med en linje eller strängar och lite fantasi. Porslinspärlor är extremt charmiga halvfabrikat för smycken. De är lämpliga för att göra armband, halsband, örhängen, samt för att dekorera handväskor, kläder eller broscher. Några porslin amatörer, de gör även handgjorda rosaries. Porslinpärlor finns i otaliga färger, storlekar och former, vilket gör att du kan skapa allt du vill ha. Dessa praktiska halvfabrikat för smycken är i rund, oval, avlång och platt form. Ett brett utbud av val är också ett stort plus när vi anmälde oss till DIY-kursen "gör det själv" - det är helt enkelt "gör det själv".

Ämnesexperter vet att porslinsmycken ofta är dyra. Så när vi köper smycken i form av smyckesfynd har vi en garanti för att vi har fått våra drömporslinpärlor till det billigaste priset.