Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Halvstenar pärlor och ädelsten pärlor

Halvstenar och Ädelstenspärlor tillhör gruppen av de mest populära pärlorna i vårt erbjudande. Armband av dessa stenar är lätta att göra, även för nybörjare. Vi säljer halva värdefulla ädelstenar .

Vad är halvädelstenar (ordet "ädelstenar" avser också sällsynta stenar som diamanter eller pärlor)? Dessa är naturstenar av mindre hållbarhet och hårdhet än ädelstenar, men fortfarande fantastiska på grund av deras färger och former. Agates, ametister, jades, jaspers, rhinestones, turkos och många andra smycken stenar finns i vårt erbjudande för att hjälpa dig att skapa några smycken som kan glädja alla. Vi säljer ädelstenar pärlor i många färger, former och storlekar, i små och stora paket. I vår pärlbutik hittar du naturliga och mänskliga tillverkade halvädelstenar, geometriska former av bollar och kvadrater samt stenar i fina former av blommor och hjärtan. Våra halvädelstenar kommer att vara idealiska för ditt arbete, oavsett om du föredrar känsliga tillbehör eller stora former i smycken.

--- Läs mer ---
halvädelstenar

Halvstenar till smycken

Ädelstenspärlor, halvädelstenar. Vänligen kolla vår pärlbutik just nu. Det finns många typer av halvädelstenar ädelstenspärlor , vi säljer alla slags naturliga och människa. Några av dem är från Brasilien, Peru, Kina, några av stenarna är färgade. Du kan köpa dem på datorer i handväskor, eller på strängar i grossistpriser i en bulkpåse. Halvädelstenar är perfekta att skapa smycken, du brukar gå med dem med smyckesfynd som sterling silverfynd som skapar en elegant och exklusiv effekt. Nu är väldigt populära armband gjorda av agat, jade, onyx halv ädelsten. Halvstenar till smycken i vår pärlbutik är av hög kvalitet och de flesta är naturliga ädelstenar. Vi erbjuder tusentals halvädelstenade pärlor. Vi säljer naturstenar, syntetiska stenar. Vi säljer den mest populära sten för smyckentillverkning.

Halvädelstenar pärlor grossist uk

I vår pärlbutik Storbritannien kan du köpa i grossist eller sälja påsar. Partipriset är billigare, du kan också få rabatt från orderens omsättning eller storlek.

Halvstenar, juveler skapar med passion!

Smycken stenar för smycken gör är ett utmärkt val som används för hantverk. Vi kombinerar dem med halvfabrikat för att skapa smycken. Nu kan du skapa halsband, armband, örhängen av natursten och dekorativa stenar. Smycken stenar har olika former, de kan vara runda, matt, polerade eller färgade.

Naturstenar unik skönhet att skapa smycken.

Naturliga och rekonstruerade stenar är populära och unika. De mest populära bland dem är turkos, agat, jade, onyx, tigeröga. Naturstenar för smycken importeras från hela världen och var och en har en annan historia. Stenar med något lägre hårdhet och hållbarhet kallas halvädelstenar eller dekorativa stenar. Dessa inkluderar jaspis, agat, malakit och lapis lazuli, onyx, turkos, granatäpple, amazonit, nefrit, jade. Köp våra pärlor i detaljhandel och grossistförpackningar.

Vad är skillnaden mellan en dyrbar och en halvädelsten?

En ädelsten och en halvädelsten är båda klassificeringar av ädelstenar. Ädelstenar är som diamant, citirin, grante, rubbies. De mest populära halvädelstenarna i vårt erbjudande är agat, onyx, carnelian, amazonit, fluorit, granat, jade, malakit, turkos. Icke-minerala sådana inkluderar korall, lava och marmor. Halvstenar pärlor är vanligtvis mindre hårdare och mer mjuk.

Smyckenstenar är av organiskt ursprung, men ibland finns det stenar rekonstituerade eller konstgjorda färgade av människan. Med varje sten finns en detaljerad beskrivning av huruvida en viss sten är naturlig eller artificiell.

Maxbeads.se är den största grossisten av naturliga och halvädelstenar för att tillverka smycken.

Dekorativa stenar - glädjen att skapa smycken

Tack vare det stora utbudet av dekorativa stenar i vår butik, kan du enkelt skapa smycken med ett individuellt tecken, medan gränserna är inställda endast av din fantasi. Sortimentet innehåller dekorativa stenar i ett brett utbud av färger och former. Naturstenar blandar perfekt med halvfabrikat för att göra silver smycken.

Halvstenar - perfekt för handgjorda smycken

Halvstenar från vår butik är ett erbjudande för personer som gillar att skapa unika handgjorda föremål. Tack vare de stenar och tillbehör som behövs för att göra smycken kan du skapa dekorationer som örhängen, halsband, armband eller vackra diyhängen. Dekorativa stenar är ett erbjudande för amatörer, ivriga hobbyister och proffs, professionella smycken, inom smyckedesign.

Smycken med halvädelstenar och ädelstenar - ett sätt att spara tid

Passion är ett mycket viktigt element i livet, förutom professionellt arbete och familj. Erbjudandet av dekorativa stenar, tillbehör till smyckenstillverkning och smyckesverktyg är möjligheten till handgjord smyckesdesign både hemma och i en specialiserad verkstad. Stenar är ett mycket tacksamt material som enkelt kan kombineras i olika kombinationer. Tack vare det enorma sortimentet är det lätt att skapa vackra uppsättningar, t ex sammanhängande när det gäller typen av stenar och deras färg, som harmoniserar med en viss klänning eller blus och med stämningen hos den som lägger på sådana smycken.

Naturstenar - för att skapa DIY armband

Bland våra juveler hittar du de mest populära och populära stenarna. Gilla turkos, ametist eller bergskristall. Våra kunder är också angelägna om att nå till agates, jaspers, jade. Smycken stenar kombineras perfekt med god kvalitet smyckestillbehör . Förutom smyckenfinisher rekommenderar vi speciellt rostfritt stålfynd 316 eller silver . Stenar passar bra med glaspärlor, till exempel Toho pärlor eller andra vackra produkter för att göra smycken från hela världen.