Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Glaspärlor - pärlbutik. Glaspärlor grossist.

Glaspärlor hör till gruppen av de mest populära pärlorna som används när smycken tillverkas. Du kan hitta något för dina smycken av alla typer av pärlor. Vi erbjuder bra priser, inget anpassat hus, dörr till dörr. Kolla nu!

Glaset är lätt och lätt att använda, varför möjligheterna att producera intressanta pärlmönster från detta material är nästan gränslösa. I vårt erbjudande finns glaspärlor gjorda av kända producenter som Swarovski, Miyuki, Toho och Preciosa samt några pärlor gjorda av mindre kända företag. Vi erbjuder ett brett utbud av pärlor i många färger, former och storlekar. I vår butik hittar du glaspärlor i form av bubblor (Bubble AB), pärlor som efterliknar jades (Candy Jade pärlor, Crackle Jade pärlor), pärlor inspirerade av Venetian Glass (Lampwork) eller pärlor med intressanta sprickor inuti (Crackle Original ). Du kan också hitta tjeckiska glaspärlor eller japanglaspärlor.

Det finns också några pärlor i fantastiska former som hjärtan, tårar och stjärnor. Glaspärlor är perfekta för att göra extra smycken för alla tillfällen. Oavsett hur du föredrar små eller stora former i smycken, i vår butik hittar du många inspirationer för att skapa något speciellt.

--- Läs mer ---
glaspärlor

Glaspärlor för smyckentillverkning

Vi säljer tusen pärlor från hela världen. Du kan köpa tjeckiska pärlor, japan pärlor som toho pärlor, eller Miyuki pärlor. Vi säljer också billiga pärlor som kristall, jade pärlor eller sprickpärlor. Vår butik är en av de största butikerna som säljer i Storbritannien. Vi säljer pärlor och beading leveranser med detaljhandel och grossistpris. Glaspärlor du kan köpa i små påsar eller grossistpåsar.

Partihandel Glaspärlor

Vi erbjuder glaspärlor i handväskor eller väskor. Du kan få upp till 30% rabatt. Vi skickar dörr till dörr, inga egna hus och några problem med att köpa hos vårt företag. I vår försäljning erbjuder vi även tjeckiska pärlor som SuperDuo , Toho pärlor och smyckestillbehör för smycken.

Glaspärlor armband

Du kan enkelt göra armband från glaspärlor, du behöver bara en sträng eller elastisk tråd du lägger pärlor på den och i slutändan knyter du den. Du kan välja din färgfärgade glanspärla, du kan ansluta den med sterlingsilver eller med Swarovski kristaller .

Vi säljer:

- Glaspärlor , Tjeckiska pärlor, Halvvärda pärlor och ädelstenar, Smyckesfynd, Swarovski Kristaller, Stringmaterial, Plastpärlor, Träpärlor

Pärlor i många former och färger

Tack vare glaspärlorna kan du återvända ett ögonblick till gymnasiet, när alla ville sticka ut, och du kan göra det främst genom kläder och tillbehör. Små glaspärlor hjälper dig att framkalla ett mycket imponerande långt halsband som kan sättas på så att det kaskader ner från nacken nedåt. Halsbandet kan vara gjord av pärlor i flera färger. Sådana smycken kommer perfekt att harmonisera med boho eller hippie style outfits, och effekten av skillnad från mängden är garanterad. Pärlor i form av löv eller hjärtan är en mycket bra idé för ett ovanligt och färgstarkt armband. I kategorin glaspärlor är också mycket vackra och helt unika millefiori pärlor eller fancy lampwork pärlor. Smycken av pärlor av denna typ är en av ett slag. Mycket populära pärlor är små pärlor, som kan köpas som original Toho pärlor, eller billigare kinesiska pärlor.

Glaspärlor - det magiska att göra smycken

Glaspärlor är roliga för alla som vill spendera fritiden på ett kreativt sätt. Det är också en bra idé att uppmärksamma barn och leka tillsammans. Effekterna av arbetet kommer snabbt och snälla ögat, och omedelbart förbättra humöret. Att skapa smycken är en riktig magi som kommer att leva i glansen av färgglada glaspärlor. För att göra ett mycket enkelt armband, bara några utvalda pärlor och en smyckesbas, som ett smyckenband eller ett flexibelt rep. Armband som består av alternerande pärlor i form av bollar och kuber, är ett intressant tillskott till praktiskt taget alla outfit. Med polerade bollar å andra sidan kan du göra smycken i disco stil. Kedjan och örhängen från dessa bollar matchar den ursprungliga glänsande klänningen och de höga klackarna.

Glaspärlor grossist

I vårt erbjudande hittar du glaspärlor i detaljhandel och grossist. Vi erbjuder små paket, men även försäljning på pärlor. Tack vare det är priserna mycket bättre, och i vårt erbjudande hittar du ett intressant rabattsystem på orderens omsättning och storlek.

Glaspärlor fasetterade

Om du letar efter facetterade pärlor , har du kommit till rätt ställe, vi säljer alla slags polerade pärlor, i form av kristaller, eller skär 36 väggar eller 96 väggar.

Genomskinliga glaspärlor

I vår smyckenbutik kan du köpa många typer och färger av pärlor . En av de mest populära är den genomskinliga färgen, allt du behöver göra är att ställa in rätt filter till vänster för att hitta dina favoritprodukter i lämplig färg, t ex genomskinlig.