Stor butik med pärlor - mer än 18.214 produkter. Pärlor, korall, ädelstenar, prydnadsstenar, halvfabrikat, öronkrokar, korall, pärlor, kristaller.

Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

MAXBeads - den bästa pärlbutiken för dig

Vackra pärlor i alla regnbågens färger, glansiga pendlar, glaspärlor och ädelstenar - det finns så många produkter att alla kan hitta något för dem. Att göra smycken är en extraordinär hobby, idealisk för kreativa människor. Men ... kreativitet måste begränsas, när du inte har för många element att välja mellan. Många som handlar med handgjorda smycken är besvikna över utbudet av pärlbutiker. Kanske hör du till dem också. Lyckligtvis är den här tiden över sedan idag. Sedan dagen, när du har besökt MAXBeads för första gången. Här kan du hitta nästan allt ... och ännu mer.

Smycken fynd. Fynd för smyckentillverkning

Vissa människor underskattar vikten av smyckestillbehör. De vet att sådana små beståndsdelar som öratrådar, klämmor, kruspärlor, hummer eller delade ringar är nödvändiga, men de tror att deras kvalitet inte spelar någon roll. Dessa element måste emellertid vara tuffa, lätta att använda och ... söt. Lämpligt val av smyckesfynd kan göra ett särskilt armband eller örhängen mycket elegantare. I vår butik hittar du smyckesfynd i silver 925, silverpläterade eller till och med guldpläterade.

Halvstenar och ädelstenspärlor

Om du drömmer om vackra, eleganta smycken, behöver du inte spendera mycket pengar på diamanter, smaragder och andra ädelstenar. Agat, granat, citrin, jades, ametist eller onyx är också vackra och kan enkelt ersätta dyra element. Halvadelstenar och ädelstenar tillhör de mest populära produkterna i vår butik. De flesta av dem är naturstenar till smycken. Tack vare dem kan du skapa extraordinära och ursprungliga armband, örhängen och halsband.

Glaspärlor

I MAXBeads hittar du pärlor i många färger, former och storlekar. De är gjorda av många olika material. Den mest populära är glas. Glaspärlor finns i olika storlekar från de stora till de minsta fröpärlorna (ca 2 mm). Vi säljer element från de bästa varumärkena: Toho pärlor och Miyuki pärlor samt tjeckiska pärlor.

Swarovski kristall

Swarovski tillhör de mest exklusiva varumärkena när det gäller handgjorda smycken. I vår butik hittar du små Swarovski pärlor (idealisk för känsliga armband), Swarovski kristaller (för örhängen och halsband) och färdiga Swarovski pendlar för nybörjare.

Pärlbutik

Som du kan se erbjuder vi ett brett utbud av produkter för handgjorda smycken. Vår pärla butik är en perfekt plats för dessa människor som börjar denna hobby och de som har bred erfarenhet inom detta område. Du kan köpa i handväskor, eller grossistpåsar, vi erbjuder även rabatt eller gratis frakt.