Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Allmänna försäljningsvillkor

1. Tillämpningsområde

Följande försäljningsvillkor gäller för alla order som görs i vår webbutik.

2. Part i avtalet, ingåendet av avtal

Försäljningsavtalet har ingåtts med APW Global Sp. z o. o. Sp. Kom.
Składowa 10, 05-840 Brwinów, Polen
KRS: 455161, NIP: PL5222790689
Presentation av produkterna i webbutiken är inte ett juridiskt bindande erbjudande, utan endast en icke-bindade onlinekatalog. Genom att klicka på knappen Order du skickar en bindande order för varor i din varukorg. Order bekräftas automatiskt via e-post med antagandet av order direkt efter att det har skickats. Försäljningsavtalet ingås med bekräftelse via e-post.

3. Betalning

I vår butik kan du välja följande former av betalning:
Betalkort
Vi kommer då att belasta ditt kredit- eller betalkort vid tidpunkten för din beställning. När du väljer att betala med kreditkort vi tar inte ut några driftskostnader.
Överföring till ett bankkonto
Du accepterar att överföra inom 7 dagar efter mottagandet av bekräftelsen av oss på din beställning. När du väljer att betala med överföring till ett bankkonto vi tar inte ut några driftskostnader.
PayPal
När det gäller betalningar gjorda med kreditkort genom PayPal, belastas ditt konto direkt. När du väljer att betala via Paypal vi tar inte ut några driftskostnader.
Elektronisk överföring
Vi kommer då att belasta ditt konto av försäljningspriset vid tidpunkten för din beställning När du väljer att betala via elektronisk överföring vi tar inte ut några driftskostnader.

4. Betalning på plats och personlig mottagning

Leveranser görs endast av sändning. Personlig mottagning av varor är tyvärr omöjligt.

5. Paketautomater

Vi levererar inte varorna till paketautomater.

6. Återtagandeförbehåll

För att få en full betalning varorna förblir vår egendom.

7. Transportskador

I det fall att de levererade varorna som har fått från oss var skadad vid leverans, vänligen omedelbar meddela oss. Försummer att skriva och lämna klagomål eller kontakta oss finns inga konsekvenser när det gäller din lagstadgade rättigheter och deras utredning, nämligen rätten till en garanti. Men du kommer att hjälpa oss dock att hävda egna anspråk mot den transportör för transportförsäkringen.

8. Returer / klagomål

Enligt reglerna på sidan Returer.

9. Spara avtalstext.

Vi sparar avtalstext och via e-post skickar vi orderinformation och våra allmäna försäljningsvillkor. Allmäna försäljningsvillkor kan du när som helst läsa på denna websidan och hämta den. Dina tidigare beställningar kan du se efter att logga in på kundens konto.

10. Språkavtalet

Det språk som används för att ingå avtalet är polska.