Information: Vår webbplats använder kakor för att leverera tjänster i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan ange villkor för lagring av kakor i din webbläsare.

Loom bands

Certifikat, säkerhet: EN71 Part1:2011, EN71 Part 2:2011, EN71 part3: BS:EN 71-3:2013.

Silver

Enligt polsk lag silver halvfabrikat som väger mindre än 5 gram inte omfattas av kraven om provning och CE-märkning.

Men vi genomföra ytterligare, valfria studier. För mer information, med intyg från SWEDAC kan hittas på: silvertråd, öronkrokar med lås, öronkrokar utan lås, klämpärlor, knutgömmor, springlås, bindringar. Vi informerar också att om du bryr dig om certifiering av andra silver produkter vänligen kontakta oss. Vi samarbetar med SWEDAC och vi kan göra för dig studier och certifiering. Dessa studier skall betalas.

Swarovski

Vi är en officiell partner den branding program SKAPA DIN STIL MED SWAROVSKI ELEMENTS som tillhör företaget SWAROVSKI AG. Genom att köpa i vår butik du har förtroende för att köpa originalprodukter från direkt importör i mycket bra priser.
Se Certifikat.

Halvfabrikat - Nickielfri

Våra halvfabrikat är testade för nickel och uppfyller standard EN12472 & EN1811: Intertek 1, Intertek 2, Intertek 3, Intertek 4, Intertek 5, Intertek 6.

Träpärlor

Enfärgade träpärlor är färgade med vackra, levande färger med säker, miljövänlig färg som uppfyller standard BS EN 71-3:1995. Träpärlor har testats av ett oberoende laboratorium Intertek i Storbritannien.

Halvfabrikat - Kadmiumfri

Våra halvfabrikat är testade för kadmium och uppfyller standard BS EN 1122:2001.

Musslor

Våra musslor kommer från legitima odling som certifierar veterinärintyg.

Naglar - Dekorationer

Våra halvfabrikat för naglarna har testats av ett oberoende laboratorium Intertek i Storbritannien.